Wij zoeken jou!

Werk je graag voor een bedrijf dat volop in ontwikkeling is?

Wie zijn wij?

Wij zijn hét engineersbedrijf dat zich bevindt in het hart van het land, centraal gelegen om innovatie te stimuleren en uitdagende projecten aan te pakken. Bij ons krijgt iedereen de kans om te groeien en zich te ontwikkelen. Bij DTE Engineers geven we de energietransitie de aandacht die het verdient. We begrijpen de cruciale rol die technologie speelt in het vormgeven van een duurzame toekomst, en daarom richten we ons op projecten die een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Vacature Junior Engineer

Een mooie functie met genoeg doorgroeimogelijkheden!

Vacature Engineer

Samen met het team stel jij de ontwerpen op! Een functie met genoeg uitdaging.

Vacature Lead Engineer

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het team Engineers.

Als jij op zoek bent naar een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien, leren en bijdragen aan innovatieve projecten, dan ben je bij DTE Engineers aan het juiste adres.

Vacature Tekenaar

Jij bent verantwoordelijk om een vertaalslag te maken naar technische oplossingen.

Traineeship

Ben jij op zoek naar een dynamische start van jouw carrière, vol uitdagingen en groeikansen? Ontdek dan ons traineeship! Je werkt aan boeiende projecten en leert het vak van onze ervaren experts. Jouw Traineeship doorloop je bij DTE Engineers én bij ons zusterbedrijf VLST, hiermee bieden we jou een uniek Traineeship binnen de ondergrondse infra!

Jaar 1

Verkenning en Kennismaking

Kennismaking met de organisatie, introductie tot kernactiviteiten, basisvaardigheden, training en projectobservatie.

Jaar 1

Verdieping en Specialisatie

Verdieping in specifieke functiegebieden, verder ontwikkelen van technische vaardigheden, netwerken en samenwerking, zelfreflectie en doelbepaling.

Jaar 2

Leiderschap en Projectmanagement

Leiderschapstraining, projectmanagement, innovatie en procesverbetering, mentorschap voor Junior Trainees.

Jaar 2

Zelfstandigheid en Toekomstplanning

Zelfstandig werken, strategische bijdrage, carrièreplanning en evaluatie, afronding en certificering.

DTE Engeneers Personeelsshoot - Fini Productie-19 (1)

Stage

Ontdek jouw potentieel bij DTE Engineers! Als stagiair bij ons innovatieve engineersbedrijf in het hart van het land krijg je de unieke kans om deel uit te maken van interessante projecten en je skills verder te ontwikkelen. Wij bieden een dynamische leeromgeving waarin jouw bijdrage telt en waar je wordt aangemoedigd om te groeien. 

 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Arend Groenewegen

Heb je geen vacature gezien die bij je past of twijfel je of je voldoet aan de eisen? Neem dan contact op met Arend Groenewegen en kom langs voor een gesprek! Je kunt hem bellen op 06 - 139 029 73 of mailen naar arend.groenewegen@dte-engineers.nl