Vacature Lead Engineer ondergrondse infra

32 – 40 uur

Kom jij ons team versterken als Lead Engineer?

Als Lead Engineer in de ondergrondse infrastructuur ben jij degene die het voortouw neemt in de complexe wereld van de ondergrondse infra projecten. Je werkt samen met een enthousiast en gedreven team!

Wat verwachten wij?

Wat bieden wij?

Wat ga jij doen?

Wie zijn wij?

DTE is een ingenieursbureau voor Sleufloze Technieken; boringen, kabel- en leidingtracés. DTE werkt aan projecten met een grote diversiteit. We werken deze projecten voor onze opdrachtgevers uit tot een professioneel resultaat.

"Wij zijn op zoek naar een betrokken en ondernemende Lead Engineer, die samen met Arend (directeur) gaat werken aan de groei van het bedrijf. Er zijn doorgroeimogelijkheden naar de functie van Teamleider Engineering!"

Leiderschap en teamcoördinatie
20%
Technisch engineeren
40%
Projectmanagement
15%
Kwaliteitsborging
10%
Klantencontact
15%

Wat ga jij doen?

Als Lead Engineer ben je verantwoordelijk voor het aansturen van ons team engineers, je begeleidt ze met de dagelijkse werkzaamheden. Je werkt ook mee aan de ondergrondse infrastructuurprojecten en bedenkt graag innovatieve oplossingen. Je vertaalt de technische eisen naar uitvoerbare plannen en coördineert de uitvoering om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde termijnen en budgetten worden voltooid.

 

 

In deze rol is het belangrijk dat jij beschikt over goede communicatie vaardigheden en ben je in staat om nieuwe opdrachten te genereren vanuit ons klantenbestand. Tot slot waarborg je de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen voor ondergrondse projecten. 

Wie ben jij?

"Met jouw technische ervaring en gezicht in de markt zorg je ervoor dat we als bedrijf blijven groeien, kansen op tijd zien en doelen behalen."

Stel direct je vraag

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Arend Groenewegen!

Wat bieden wij?

Feitjes over DTE

"Samen met onze opdrachtgevers komen tot het beste ontwerp en ze daarbij ontzorgen dat is waar wij het voor doen."

Arend Groenewegen - Directeur DTE

We hebben een werkplek vrij, wordt deze van jou?

Gaan wij samen verder?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag bij ons aan de slag? Stuur jouw motivatie en cv via de mail naar Arend Groenewegen, directeur, via arend.groenewegen@dte-enigneers.nl 

Heb jij nog aanvullende vragen over de functie, dan kun jij contact opnemen per e-mail, Whatsapp of telefonisch via 06 – 1390 2973.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.