Vacature Junior Engineer

32 – 40 uur

"Wil jij bijdragen aan maatschappelijke thema's zoals de energietransitie? Werken aan projecten die er écht toe doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!"

Wie zijn wij?

DTE is een ingenieursbureau voor Sleufloze Technieken; boringen, kabel- en leidingtracés. DTE werkt aan projecten met een grote diversiteit. We werken deze projecten voor onze opdrachtgevers uit tot een professioneel resultaat. 

DTE Engeneers Personeelsshoot - Fini Productie-60 (1)

Wat ga jij doen?

Als Junior Engineer in de richting van Sleufloze Technieken krijg je niet alleen de kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten, maar bieden wij je ook mooie mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Je zult nauw samenwerken met ervaren engineers om zo je expertise uit te breiden. 

Wat verwachten we van jou?

Wie ben jij?

Jouw nieuwsgierigheid speelt een belangrijke rol in deze functie, je bent proactief en leergierig. Je zoekt mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen om zo de juiste technische oplossingen voor uiteenlopende projecten binnen de sleufloze technieken te vinden. 

Stel direct je vraag

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Arend Groenewegen!

Wat bieden wij?

Feitjes over DTE

DTE Engeneers Personeelsshoot - Fini Productie-19 (1)

"Samen met onze opdrachtgevers komen tot het beste ontwerp en ze daarbij ontzorgen dat is waar wij het voor doen."

Arend Groenewegen - Directeur DTE

Gaan wij samen verder?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag bij ons aan de slag? Stuur jouw motivatie en cv via de mail naar Arend Groenewegen, directeur, via arend.groenewegen@dte-engineers.nl 

Heb jij nog aanvullende vragen over de functie, dan kun jij contact opnemen per e-mail, Whatsapp of telefonisch via 06 – 1390 2973.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.