Vacature Engineer

32 – 40 uur

Kom jij ons team versterken als Engineer?

DTE is een bedrijf met de kernwaarden: ondernemend, betrouwbaar, samenwerken en ambitieus. Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral even verder en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Wat verwachten wij?

Wat bieden wij?

Wat ga jij doen?

Wie zijn wij?

DTE is een ingenieursbureau voor Sleufloze Technieken; boringen, kabel- en leidingtracés. DTE werkt aan projecten met een grote diversiteit. We werken deze projecten voor onze opdrachtgevers uit tot een professioneel resultaat.

Opstellen ontwerpen
30%
Maken van berekeningen
15%
Opstellen rapportages en boorplannen
20%
Schouwen
5%
Projectbezoeken
10%
Ontwikkeling
10%
Klantcontacten
10%

Wat ga jij doen?

Als Engineer stel jij samen met het team een ontwerp op binnen de disciplines; sleufloze technieken, kabel- en leidingtracés. Dit ontwerp werk jij vervolgens uit in berekeningen, bijbehorende adviesrapporten, werkplannen en indien nodig in AutoCAD. We werken hierbij nauw samen met onze opdrachtgevers, dit kan betekenen dat jouw werkplek ook bij de opdrachtgever kan zijn. Naast vakinhoudelijke kwaliteiten ben jij ook commercieel gedreven en creëer jij kansen, zodat wij samen met het team aan nog mooiere projecten kunnen werken. 

Wat verwachten we van jou?

"Wil jij bijdragen aan maatschappelijke thema's zoals de energietransitie? Werken aan projecten die er écht toe doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!"

Wie ben jij?

Je bent nauwkeurig, hebt een analytisch denkvermogen en je hebt ruimtelijk inzicht. Je kunt zelfstandig werken, maar gebruikt de kracht van het team om jezelf en het werk beter te maken.

Stel direct je vraag

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Arend Groenewegen!

Wat bieden wij?

Feitjes over DTE

"Samen met onze opdrachtgevers komen tot het beste ontwerp en ze daarbij ontzorgen dat is waar wij het voor doen."

Arend Groenewegen - Directeur DTE

We hebben een werkplek vrij, wordt deze van jou?

Gaan wij samen verder?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag bij ons aan de slag? Stuur jouw motivatie en cv via de mail naar Arend Groenewegen, directeur, via arend.groenewegen@dte-enigneers.nl 

Heb jij nog aanvullende vragen over de functie, dan kun jij contact opnemen per e-mail, Whatsapp of telefonisch via 06 – 1390 2973.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.