Vacature Engineer

32 – 40 uur

"Wil jij bijdragen aan maatschappelijke thema's zoals de energietransitie? Werken aan projecten die er écht toe doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!"

Wie zijn wij?

DTE is een ingenieursbureau voor Sleufloze Technieken; boringen, kabel- en leidingtracés. DTE werkt aan projecten met een grote diversiteit. We werken deze projecten voor onze opdrachtgevers uit tot een professioneel resultaat.

DTE Engeneers Personeelsshoot - Fini Productie-9

Wat ga jij doen?

Als Engineer stel jij samen met het team een ontwerp op binnen de disciplines; sleufloze technieken, kabel- en leidingtracés en aanlandingen

Wat verwachten we van jou?

Wie ben jij?

Je bent nauwkeurig, hebt een analytisch denkvermogen en je hebt ruimtelijk inzicht. Je kunt zelfstandig werken, maar gebruikt de kracht van het team om jezelf en het werk beter te maken.

Stel direct je vraag

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Arend Groenewegen!

Wat bieden wij?

Feitjes over DTE

DTE Engeneers Personeelsshoot - Fini Productie-19 (1)

"Samen met onze opdrachtgevers komen tot het beste ontwerp en ze daarbij ontzorgen dat is waar wij het voor doen."

Arend Groenewegen - Directeur DTE

Gaan wij samen verder?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag bij ons aan de slag? Stuur jouw motivatie en cv via de mail naar Arend Groenewegen, directeur, via arend.groenewegen@dte-engineers.nl 

Heb jij nog aanvullende vragen over de functie, dan kun jij contact opnemen per e-mail, Whatsapp of telefonisch via 06 – 1390 2973.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.