Diepwand Spaklerweg Amsterdam

december 12, 2018

Voor project HAUT zetten wij onze kennis van de drie disciplines Geotechnische constructies, Sleufloze technieken en Kabels & leidingen in. In opdracht van J.P. van Eesteren B.V. wordt er een diepwand aangebracht bij de hybride houten woontoren HAUT aan de Spaklerweg om de gestuurde boring te beschermen, tevens heeft de diepwand een dragende functie voor het complex.

DTE heeft geotechnische berekeningen en een risicoanalyse gemaakt aan de hand van eerder gemaakte berekeningen om de exacte ligging van de gestuurde boring inzichtelijk te maken en te kunnen bepalen welke effecten de diepwand op de gestuurde boring kan hebben. Uit de berekeningen en risicoanalyse is naar voren gekomen dat de diepwand minimaal effect heeft op de gestuurde boring en dat de diepwand zonder problemen, maar wel met enige voorzichtigheid, gerealiseerd kan worden.

Hicham Waslati, werkorganisator bij J.P. van Eesteren: “Ik heb de samenwerking met DTE als prettig ervaren. DTE werkt met korte lijnen waardoor de communicatie tussen derden eenvoudig en snel verliep. DTE heeft voor ons de risico’s in kaart gebracht, wat werd verwerkt in een rapportage en welke die is aangeboden aan alle betrokkenen. Aan de rapportage was terug te zien dat zij enorm oplossingsgericht werken. Al met al heeft DTE uitstekend werk geleverd!”

Delen

Deze projecten vind je misschien ook interessant