Sales Engineer Ondergrondse infra

Als Sales Engineer bij DTE ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. In deze functie ga je (potentiële) klanten bezoeken en geef je hen advies over onze producten. Dit doe je onder andere door het geven van presentaties over de technische oplossingen, die wij kunnen bieden. Jij bent commercieel ingesteld en je beweegt je graag op het snijvlak van de klant en de techniek. Het is jouw uitdaging om nieuwe relaties te benaderen en het contact met bestaande klanten te onderhouden.

Je belangrijkste taken:

Wie zijn wij?

Dutch Tunnel Engineering is een geotechnisch ingenieursbureau dat in 2015 is opgericht. Wij verzorgen de engineering van geotechnische constructies, sleufloze technieken en kabels / leidingen. DTE werkt aan projecten met een grote diversiteit. Wij werken deze projecten voor onze opdrachtgevers uit tot een professioneel resultaat. DTE is een jong bedrijf met de kernwaarden: ondernemend, betrouwbaar, samenwerken en ambitieus.

Jouw profiel:

Waar kom jij terecht?

Jij komt terecht in een jong bedrijf met groeiambities. Een innovatief bedrijf dat zich beweegt in een nichemarkt. We zijn een bedrijf waarin wij elkaar actief opzoeken. Een werkomgeving waarin jouw talent gewaardeerd wordt en van toegevoegde waarde is.

Een parttime of fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden! Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie en CV naar Rosella Krot, directeur DTE via r.krot@dutchtunnel.com

Wil je meer weten over de functie of de sollicitatieprocedure neem contact op met Linda Witvoet, senior HR Adviseur, 06- 58846799.

Aquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld