Rens Bloeme

Junior Engineer

Over Rens Bloeme

Mijn naam is Rens Bloeme en ik ben werkzaam als Junior Engineer bij DTE. In de zomer van 2019 heb ik mijn Bachelor Civiele Techniek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Op de middelbare school bleek al snel dat ik talent had voor vakken als Wiskunde en Natuurkunde. Ik heb besloten om mij te blijven richten op mijn technische passie door de studie Civiele Techniek te gaan volgen.

 

Tijdens mijn studie ben ik voor het eerst in contact gekomen met de grondmechanica. De liefde voor dit deel van de civiele techniek heb ik herontdekt tijdens mijn afstudeeronderzoek bij Van Rossum Raadgevende Ingenieurs, hier moest ik het onderwerp helaas aan de kant leggen. Bij DTE krijg ik de kans mij verder te ontwikkelen in de grondmechanica.

 

Ik ben met DTE in contact gekomen via het detacheringsbureau Dosign. De bedrijfsstructuur en het kleine team van DTE zorgt voor een prettige en ontspannen werksfeer die ruimte geeft voor persoonlijke ontwikkeling. Het stelt mij in staat mij verder te ontwikkelen in de theorie van de civiele techniek zonder de praktijk uit het oog te verliezen.