Linda Dupain

Junior Engineer

Over Linda Dupain

Mijn naam is Linda Dupain en ik ben werkzaam als Junior Engineer bij DTE. In de zomer van 2019 heb ik mijn Bachelor Civiele Techniek aan de TU Delft afgerond. Vanaf september begin ik aan mijn bestuursjaar en ben ik Secretaris van mijn studentenvereniging bestaande uit 150 leden. Na het bestuursjaar start ik met de Master Civil Engineering en de specialisatie Structural Engineering.

 

Al vanaf jongs af aan heb ik een grote passie voor techniek en berekeningen. Het begon te kriebelen tijdens een Techniekdag op de basisschool. Na deze dag heb ik mijn focus gelegd op techniek.

 

Via arbeidsbemiddelingsbureau Enginear ben ik bij DTE terecht gekomen. Eerder heb ik gewerkt als Bijlesdocent Wiskunde en Natuurkunde bij studiebegeleiding. Ik werk bij DTE om de engineering en het tekenen te ondersteunen.

 

Ik ben erg enthousiast dat ik bij DTE ben begonnen. Eindelijk kan ik de theorie van mijn studie in de praktijk brengen. Daarnaast is het een mooie ervaring om te leren hoe te werken in teamverband binnen een bedrijf. Bij DTE heerst er een informele sfeer waar het team goed op elkaar is ingespeeld. Tussen het werk door is er altijd ruimte voor een grapje en dat maakt het werk des te beter!