Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Dutch Tunnel Engineering werken wij aan projecten die midden in de samenleving staan. Dat brengt met zich mee dat wij ons tijdens onze projecten ook verantwoordelijk voelen voor de omgeving en de mensen die daar wonen.

CO2-prestatieladder

Een belangrijk onderdeel van ons MVO-beleid is, dat wij ons inzetten om de energie en de CO2-uitstoot te reduceren. Dit doen wij door te streven naar een substantiële energie-efficiëntie op de eigen werkvloer en bij projecten. Hiervoor gebruiken wij  de CO2-Prestatieladder. Bij DTE zitten wij op niveau 3. Op niveau 3 voldoet een bedrijf aan de CO2 footprint conform norm + kwantitatieve reductiedoelstellingen.

 

Bekijk HIER het Certificaat CO2-Prestatieladder.

 

Bekijk HIER de stukken van DTE in het kader van de CO2-Prestatieladder. Voor meer informatie over de CO2-Prestatieladder, klik HIER voor de website.

Cor werkt beter

Belangrijk onderdeel van ons MVO-beleid is het samenwerken met Cor werkt beter. Cor werkt beter vormt de flexibele schil voor ons als MKB-ondernemer. Cor werkt beter is voor ons de ondernemer die de brug slaat tussen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

 

Als wij extra handjes nodig hebben bij werkzaamheden vragen wij dit eerst aan Cor. Hiermee helpen wij zowel onszelf als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.